Nyt tag

Tagrenovering

Taget er en vigtig del af husets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tag renovering.

Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tag renovering af det eksisterende tag, så få en snak med BHP Tømrer & Snedker i Odense omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt tag lægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tag arbejde.

BHP Tømrer & Snedker i Odense, udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.

Kontakt BHP Tømrer & Snedker i Odense, for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tagservice

Trænger dit tag til et tag eftersyn er BHP Tømrer & Snedker i Odense, et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.

Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. BHP Tømrer & Snedker i Odense, tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tag service og tag reparationer.

Hvilket tag skal vi vælge?

De to mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag og betontagsten. Disse to typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte BHP Tømrer & Snedker i Odense.

Tag typer

Tegltag – er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten – er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Har du spørgsmål? Lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.